Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Möjligheternas Framtid med Ekomatsligan 2024

oktober 9 @ 10:00 - 23:00

Årets event för hållbara offentliga måltider

För: Kostchefer, verksamhetsutvecklare, enhetschefer, kockar eller jobbar i en liknande roll inom offentliga måltidssverige.

 

 

Den 9 oktober 2024 öppnas dörrarna till Kistamässan för Möjligheternas Framtid med Ekomatsligan. Här möts kostchefer, enhetschefer och kockar för en dag fylld med inspiration och nätverkande, med fokus på miljö, klimat och grön kommunikation i offentliga kök. Kvällen avslutas med en festlig middag och prisutdelning för Ekomatsligan. Missa inte chansen att delta i årets viktigaste evenemang för hållbara offentliga måltider.

 

Möjligheternas Framtid med Ekomatsligan 2024

 

📅 Datum: 9 oktober 2024 📍 Plats: Kistamässan, Stockholm

🌱 Årets Tema: Miljö, Klimat och Grön Kommunikation i offentliga restauranger och kök.

Anmäl dig

 

Beskrivning

Välkommen till Möjligheternas Framtid med Ekomatsligan 2024 – årets viktigaste evenemang för alla som arbetar med och brinner för hållbara offentliga måltider! Detta unika event samlar kostchefer, verksamhetsutvecklare, enhetschefer, kockar och andra yrkesverksamma inom den offentliga måltidssektorn för en dag fylld med inspiration, kunskapsutbyte och nätverkande. På kvällen kommer vi att fira de framsteg som gjorts inom ekologisk mat i offentlig sektor med en festlig middag och prisutdelning för Ekomatsligan.

 

Program

Förmiddag

🕙 10:00 Registrering och mingel med utställare på Nordic Organic Food Fair (NOFF)

🍽️ 12:00 Lunch i utställarområdet

Eftermiddag

🎤 13:00 Inspirationsföreläsning med Christina Stielli om vardagslycka och arbetsglädje

🔍 Möjligheternas framtid med Ekomatcentrum & Matilda Foodtech – marknadstrender och innovationer

🌍 Klimat & miljö: Så påverkas din vardag med Joel Mellin

15:15 Fika och mingel i utställarområdet

🍴 16:00 Prata Mat – Hur man väcker aptiten för cirkulär förändring med Alexandra Davidsson

💬 Inspirerande kundberättelser & panelsamtal

🍷 17:30 Mingel i utställarområdet

Kväll

🎉 18:00 Fördrink och två-rätters middag följt av prisutdelning för Ekomatsligan med underhållning av Staffan Lindberg

Anmäl dig

Talare:

 

Christina Stielli är en erkänd föreläsare och författare med fokus på hållbarhet och socialt ansvarstagande. Hennes föreläsningar om att skapa glädje och positivitet på arbetsplatsen, samt hur organisationer kan arbeta tillsammans för att nå gemensamma mål, kommer att inspirera deltagarna och ge dem nya verktyg för att främja hållbarhet i sina egna verksamheter​.

 

 

 

Joel Mellin, utbildad meteorolog och energiingenjör, har en djup förståelse för klimat- och miljöfrågor. Han kommer att dela sina insikter om hur klimatförändringar påverkar vår vardag och hur vi genom våra dagliga val kan bidra till en mer hållbar framtid. Mellins passion för hållbarhet och hans förmåga att kommunicera komplexa ämnen på ett engagerande sätt gör honom till en höjdpunkt på årets evenemang​.

 

 

 

Alexandra Davidsson, en ledande expert inom cirkulär ekonomi och hållbarhetskommunikation, kommer att hålla en föreläsning om hur effektiv kommunikation kan driva förändring. Hennes arbete med ClimateHero och initiativet #CircularMonday har visat hur kraftfulla budskap kan inspirera till hållbara val. Davidsson kommer att dela praktiska verktyg för att påverka ledning och politiska beslutsfattare, samt hur man kan skapa en aptit för cirkulär och hållbar mat inom offentlig sektor​.

 

 

Välkommen till en kväll av glädje, inspiration och festligheter! Vi är stolta över att presentera Staffan Lindberg som vår konferencier och underhållning för kvällen under festmiddagen och prisutdelningen för Ekomatsligan på Möjligheternas Framtid 2024.

Staffan Lindberg är musiker, artist, kompositör, komiker och klimatfolkbildare. Han blev känd som koldioxidbantare i SVT-första serie om klimatet, Vädrets Makter 2008. Sen dess har han rest land och rike runt med sin långkörare till klimatshow.

 

 

 


Detaljer

Datum:
oktober 9
Tid:
10:00 - 23:00
Evenemang Kategorier:
,
Webbplats:
https://mjligheternas-framtid.confetti.events/

Plats

Kistamässan
Arne Beurlings Torg 5
Kista, 164 40
×