För: Kockar, restaurangpersonal, chefer i privata och offentliga restauranger.
Seminariet Introduktion till Cirkulär Ekonomi i restauranger är ett event av 4 olika kostnadsfria event där vi börjar med grundläggande insikt i vad egentligen en cirkulär ekonomi är för något och hur det skiljer sig åt från en linjär ekonomi. Under seminariet pratar vi om de 6 olika byggstenarna och hur vi applicerar dessa på restaurangbranschen nedkokat till 7 ingredienser, vi ger även en inblick i hur man använder dessa 7 ingredienser i verkligheten och får lyssna och möjligheten att ställa frågor till restaurang Valmiermuiza i Lettland som under en längre tid arbetat utifrån det cirkulära sättet.
Eventet kommer genomföras fysiskt och digitalt samt vara på engelska då det är en del av projektet Circular Economy in restaurants, ett Östersjöprojekt som finansieras av EU genom Interreg.
Vill du läsa mer om eventet klicka på nedan länk.
Tid: 1 timme
Fysiskt: Gastronord, Stockholmsmässan
Digitalt: Zoomlänk skickas ut efter registering.
Fysiskt: Anmälningslänk
Digitalt: Anmälningslänk
Missa inte de 3 kommande webbinarium där vi går djupare ned i menyplanering, zero waste och effektiv marknadsföring av cirkulära restauranger.
15/04 Webbinarium 2, Skapa hållbara smakupplevelser – ”Utforska cirkulär menyplanering.”
Plats: Digitalt.
22/04 Webbinarium 3, Zero waste – ”Så eliminerar du matsvinn i din restaurang med cirkulär ekonomi.”
Plats: Digitalt.
29/04 Webbinarium 4, Kommunicera rätt & grönt – ”Framgångsrika strategier för att marknadsföra dina cirkulära initiativ.”
Plats: Digitalt.
Vill du läsa mer om projektet klicka på nedan länk.