Resurscentrum för hållbar konsumtion i livsmedelskedjans alla led
För: Kockar, restaurangpersonal, chefer i privata och offentliga restauranger.
Webbinariumet Zero waste – Så eliminerar du matsvinn i din restaurang med cirkulär ekonomi är ett event av 4 kostnadsfria event. Under Webbinariumet kommer du få insikt i grunderna med att arbeta med att förebygga och eliminera svinn i restauranger, en viktig del i att arbeta cirkulärt. Vi kommer även prata om återvinning, användning av engångsmaterial och relatera det till gällande lagstiftning.
Första delen av webbinariet är gemensamt för alla länder och är på engelska. Webbinariets andra del är på svenska och behandlar gällande regler och lagar som restauranger i Sverige måste följa för återvinning, sortering och användning av engångsmaterial.
Eventet genomförs digitalt och är en del av projektet Circular Economy in restaurants, ett Östersjöprojekt som finansieras av EU genom Interreg.
Tid: 1 timme
Digitalt: Zoomlänk skickas ut efter registering.
Missa inte det kommande webbinariet där vi går djupare ned i effektiv marknadsföring av cirkulära restauranger.
29/04 webbinarie 4, Kommunicera rätt & grönt: ”Framgångsrika strategier för att marknadsföra dina cirkulära initiativ”
Plats: Digitalt.
Vill du läsa mer om projektet klicka på nedan länk.