• Ekomatcentrum
    • Aktuellt
    • Kalendarium 2023
    • Om Ekomatcentrum
    • Pressmeddelanden
  • Ekomatsligan
    • Ekokartan
    • Ekomatsligan
    • Måltidspedagogiska Priset 2023
    • Lilla Ekomatsligan
    • Hållbara måltider genom målsamverkan
  • Aktuella projekt
    • Cirkulär Ekonomi För Restauranger
  • Kurser
    • Föreläsningar
    • Kurser för personal i offentliga kök
    • Digitala kurser om hållbar & ekologisk mat
  • Medlemmar
    • Bli medlem
    • Ekomatcentrums styrelse
    • Medlemmar
  • Material & rapporter
    • Kurs- och informationsmaterial
    • Rapporter
    • Webbinarium
    • Ekomatcentrums Nyhetsbrev

EkoMatCentrum

Resurscentrum för hållbar konsumtion i livsmedelskedjans alla led

Ekomatcentrum 25 år

May 30, 2022 by admin

Uncategorized

Hållbar utveckling

Det pratas mycket om hållbar mat och hållbar utveckling, men vad betyder det egentligen och hur ska vi tänka för att göra de där hållbara valen? Jordbrukskonsulten Gunnar Rundgren och kocken Paul Svensson reder ut begreppen.

Besök våra hemsidor!

  • http://www.ekokrogar.se
  • http://www.ekomatguiden.se
  • http://www.ekomatsedeln.se
  • http://www.miljomat.se
  • http://www.smakasvenskt.se

Nyhetsbrev

© Copyright 2016. EkoMatCentrum, Håven 2, 193 41 Sigtuna. Tel 070-779 59 90. info@ekomatcentrum.se