Den 10 april kl 15.00 talar vi om Cirkulär ekonomi i restauranger –
Vad är cirkulärt? Hur gör man och varför?
Vi reder ut begreppet cirkulär ekonomi och pratar övergripande hur man gör och varför restauranger måste arbeta cirkulärt. Under seminariet pratar vi om de sex olika byggstenarna och hur vi applicerar dessa på restaurangbranschen nedkokat till sju ingredienser. Vi ger även en inblick i hur man använder dessa sju ingredienser i verkligheten och får lyssna och möjligheten att ställa frågor till restaurang Valmiermuiza i Lettland som under en längre tid arbetat utifrån det cirkulära sättet.
För mer information om seminariet:
📅 10 april
🕐 15.00 – 16.00
📍 Gastro Nord
Kostnadsfritt, begränsat antal platser
Mat, dryck och nya trender på årets Gastro Nord
Den 9 – 10 april går Gastro Nord 2024 av stapeln på Stockholmsmässan. På årets mässa kan du ta del av de senaste idéerna om framtidens mat och dryck, ny teknik och spännande smakprovningar. För gratisbiljett till årets stora matiga mötesplats, uppge kampanjkod: GASTRO24
Hoppas vi ses där!