• Ekomatcentrum
    • Aktuellt
    • Kalendarium 2023
    • Om Ekomatcentrum
    • Pressmeddelanden
  • Offentliga kök
    • Ekokartan
    • Ekomatsligan
    • Lilla Ekomatsligan
    • Hållbara måltider genom målsamverkan
  • Ekoutmaningen
    • Om Ekoutmaningen
    • Sigtunas Ekoutmaning 2019
    • Haninges Ekoutmaning 2016
    • Södertäljes Ekoutmaning 2016
  • Boosta Eko
    • Boosta Eko med EkoGo!
    • Årets Ekoboost
    • Filmer på EkoBoostare!
    • Årets Ekokock
    • Servera eko i storkök
    • Eko-utbildningar restaurangskolor
    • EkoGo!
  • Kurser
    • Föreläsningar
    • Kurser för personal i offentliga kök
    • Digitala kurser om hållbar & ekologisk mat
  • Material & rapporter
    • Kurs- och informationsmaterial
    • Rapporter
    • Webbinarium
    • Ekomatcentrums Nyhetsbrev
  • Medlemmar
    • Bli medlem
    • Ekomatcentrums styrelse
    • Medlemmar

EkoMatCentrum

Resurscentrum för hållbar konsumtion i livsmedelskedjans alla led

Webbinarium

Här presenteras Ekomatcentrums webbinarium

Framtidens hållbara ekologiska mat, webbinarium 9 december 2021

Presentation av rapport med debattpanel och föreläsningar, från den 30 november 2020.

Lilla Ekomatsligan 2020.

Hur Svensk är svensk mat egentligen, presentation av rapport 26 november 2020 och debattpanel.

Hur svensk är svensk mat egentligen, presentation av rapporten, 16 september 2020.

Ekomatsligan 2019, 14 oktober 2020.

Besök våra hemsidor!

  • http://www.ekokrogar.se
  • http://www.ekomatguiden.se
  • http://www.ekomatsedeln.se
  • http://www.miljomat.se
  • http://www.smakasvenskt.se

Nyhetsbrev

© Copyright 2016. EkoMatCentrum, Håven 2, 193 41 Sigtuna. Tel 070-779 59 90. info@ekomatcentrum.se