• Ekomatcentrum
    • Aktuellt
    • Kalendarium 2020
    • Om Ekomatcentrum
    • Pressmeddelanden
  • Ekomatsligan
    • Ekokartan
    • Ekomatsligan
    • Lilla Ekomatsligan
  • Ekoutmaningen
    • Om Ekoutmaningen
    • Sigtunas Ekoutmaning 2019
    • Haninges Ekoutmaning 2016
    • Södertäljes Ekoutmaning 2016
  • Boosta Eko
    • Boosta Eko
    • Årets Ekoboost
    • Filmer på EkoBoostare!
    • Vinnare av Årets Ekokock 2019
    • Servera eko i storkök
    • Eko-utbildningar restaurangskolor
    • EkoGo!
  • Kurser
    • Föreläsningar
    • Kurser för personal i offentliga kök 2020
    • Eko-utbildningar restaurangskolor
  • Material & rapporter
    • Kurs- och informationsmaterial
    • Rapporter
    • Webbinarium
    • Ekomatcentrums Nyhetsbrev
  • Medlemmar
    • Bli medlem
    • Ekomatcentrums styrelse
    • Medlemmar 2020

EkoMatCentrum

Resurscentrum för hållbar konsumtion i livsmedelskedjans alla led

Webbinarium

Här presenteras Ekomatcentrums webbinarium

Presentation av rapport med debattpanel och föreläsningar, från den 30 november 2020.

Lilla Ekomatsligan 2020.

Hur Svensk är svensk mat egentligen, presentation av rapport 26 november 2020 och debattpanel.

Hur svensk är svensk mat egentligen, presentation av rapporten, 16 september 2020.

Ekomatsligan 2019, 14 oktober 2020.

Besök våra hemsidor!

  • http://www.ekokrogar.se
  • http://www.ekomatguiden.se
  • http://www.ekomatsedeln.se
  • http://www.miljomat.se
  • http://www.smakasvenskt.se

Nyhetsbrev

© Copyright 2016. EkoMatCentrum, Håven 2, 193 41 Sigtuna. Tel 070-779 59 90. info@ekomatcentrum.se