• Ekomatcentrum
    • Aktuellt
    • Kalendarium 2023
    • Om Ekomatcentrum
    • Pressmeddelanden
  • Offentliga kök
    • Ekokartan
    • Ekomatsligan
    • Lilla Ekomatsligan
    • Hållbara måltider genom målsamverkan
  • Ekoutmaningen
    • Om Ekoutmaningen
    • Sigtunas Ekoutmaning 2019
    • Haninges Ekoutmaning 2016
    • Södertäljes Ekoutmaning 2016
  • Boosta Eko
    • Boosta Eko med EkoGo!
    • Årets Ekoboost
    • Filmer på EkoBoostare!
    • Årets Ekokock
    • Servera eko i storkök
    • Eko-utbildningar restaurangskolor
    • EkoGo!
  • Kurser
    • Föreläsningar
    • Kurser för personal i offentliga kök
    • Digitala kurser om hållbar & ekologisk mat
  • Material & rapporter
    • Kurs- och informationsmaterial
    • Rapporter
    • Webbinarium
    • Ekomatcentrums Nyhetsbrev
  • Medlemmar
    • Bli medlem
    • Ekomatcentrums styrelse
    • Medlemmar

EkoMatCentrum

Resurscentrum för hållbar konsumtion i livsmedelskedjans alla led

Rapporter

Bild på Ekomatsligans marknadsrapport 2022

Ekomatsligan 2022, kommuner och regioner. Statistik från 2021.

Lilla Ekomatsligan 2021. Enskilda kök. Statistik från 2020.

Ekomatsligan 2021 statliga verksamheter. Statistik från 2020.

Bild på Ekomatsligans marknadsrapport 2020

Ekomatsligan 2021, kommuner och regioner. Statistik från 2020.

Lilla Ekomatsligan 2020. Enskilda kök. Statistik från 2019.

Ekomatsligan 2020 statliga verksamheter. Statistik från 2019.

Potatisrapport 2020. Hinder och möjligheter för mer ekologisk potatis i offentlig sektor.

Bild på Ekomatsligans marknadsrapport 2020

Ekomatsligan 2020, kommuner och regioner. Statistik från 2019.

Lilla Ekomatsligan 2019. Enskilda kök. Statistik från 2018.

Ekomatsligan statsliga verksamheter 2019. Statistik från 2018.

Svekovego - växtbaserat nu och framtiden., 2020.

Ekomatsligan kommuner och regioner 2019. Statistik från 2018.

Lilla Ekomatsligan 2018. Enskilda kök. Statistik från 2017.

Hur svensk är svensk mat - en jämförelse av ekologiskt och konventionellt, 2020.

Ekomatsligan 2018. Kommuner och regioner. Statistik från 2017.

Ekomatsligan 2017. Kommuner och regioner. Statistik från 2016.

Gamla rapporter offentlig sektor

Rapport 2016 (2015)

Rapport 2016 (2015)

Rapport 2013 (2012)

Rapport 2013 (2012)

Rapport 2015 (2014)

Rapport 2015 (2014)

Rapport 2012 (2011)

Rapport 2012 (2011)

Rapport 2014 (2013)

Rapport 2014 (2013)

Rapport 2011 (2010)

Rapport 2011 (2010)

Merkostnad för 60 procent ekologisk konsumtion

Merkostnad för 60 procent ekologisk konsumtion

Ekoutmaningen Sigtuna, butik

Ekoutmaningen Sigtuna, restaurang och café

Butik 2019

Butik 2019

Butik 2017

Butik 2017

Butik 2015

Butik 2015

Butik 2018

Butik 2018

Butik 2016

Butik 2016

Butik 2014

Butik 2014

Restaurang 2019

Restaurang 2019

Restaurang 2017

Restaurang 2017

Restaurang 2015

Restaurang 2015

Restaurang 2018

Restaurang 2018

Restaurang 2016

Restaurang 2016

Matlust Södertälje

Butik nov. 2016

Butik nov. 2016

Butik juni 2016

Butik juni 2016

Restaurang 2016

Restaurang 2016

Matlust Haninge

Butiker 2016

Butiker 2016

Restaurang 2016

Restaurang 2016

Ökad svensk ekoproduktion

Efterlysning

Efterlysning

Eko på marknaden

Eko på marknaden

Besök våra hemsidor!

  • http://www.ekokrogar.se
  • http://www.ekomatguiden.se
  • http://www.ekomatsedeln.se
  • http://www.miljomat.se
  • http://www.smakasvenskt.se

Nyhetsbrev

© Copyright 2016. EkoMatCentrum, Håven 2, 193 41 Sigtuna. Tel 070-779 59 90. info@ekomatcentrum.se