• Ekomatcentrum
    • Aktuellt
    • Kalendarium 2023
    • Om Ekomatcentrum
    • Pressmeddelanden
  • Offentliga kök
    • Ekokartan
    • Ekomatsligan
    • Lilla Ekomatsligan
    • Hållbara måltider genom målsamverkan
  • Ekoutmaningen
    • Om Ekoutmaningen
    • Sigtunas Ekoutmaning 2019
    • Haninges Ekoutmaning 2016
    • Södertäljes Ekoutmaning 2016
  • Boosta Eko
    • Boosta Eko med EkoGo!
    • Årets Ekoboost
    • Filmer på EkoBoostare!
    • Årets Ekokock
    • Servera eko i storkök
    • Eko-utbildningar restaurangskolor
    • EkoGo!
  • Kurser
    • Föreläsningar
    • Kurser för personal i offentliga kök
    • Digitala kurser om hållbar & ekologisk mat
  • Material & rapporter
    • Kurs- och informationsmaterial
    • Rapporter
    • Webbinarium
    • Ekomatcentrums Nyhetsbrev
  • Medlemmar
    • Bli medlem
    • Ekomatcentrums styrelse
    • Medlemmar

EkoMatCentrum

Resurscentrum för hållbar konsumtion i livsmedelskedjans alla led

Filmer på EkoBoostare!

Här är berättar ekomatinspiratörer varför de väljer ekologiskt.

Dala-Floda Värdshus, idyllen med 100% ekologiskt. bli inspirerad av deras hemsida

Sebastien på Söder skapar underbara bröd och syndiga bakelser i Söderhallarna, Stockholm. Hitta dit eller bli suktad.

Kalf & Hansen, restaurangen med 100% ekologiskt och överkomliga priser utan att tumma på smakupplevelsen. Testa gärna någon av deras smakbitar nästa gång du åker med SJ. Spana in menyn här. 

Få ekologisk vegansk eller vegetarisk mat körd till dig med cykel. Kan det bli mer ekoreko? Se hur det går till.

Musikfestival klimatsmart och med eko! Bli inspirerad.

EkoBoost-filmer

Besök våra hemsidor!

  • http://www.ekokrogar.se
  • http://www.ekomatguiden.se
  • http://www.ekomatsedeln.se
  • http://www.miljomat.se
  • http://www.smakasvenskt.se

Nyhetsbrev

© Copyright 2016. EkoMatCentrum, Håven 2, 193 41 Sigtuna. Tel 070-779 59 90. info@ekomatcentrum.se