• Ekomatcentrum
    • Aktuellt
    • Kalendarium 2023
    • Om Ekomatcentrum
    • Pressmeddelanden
  • Offentliga kök
    • Ekokartan
    • Ekomatsligan
    • Lilla Ekomatsligan
    • Hållbara måltider genom målsamverkan
  • Ekoutmaningen
    • Om Ekoutmaningen
    • Sigtunas Ekoutmaning 2019
    • Haninges Ekoutmaning 2016
    • Södertäljes Ekoutmaning 2016
  • Boosta Eko
    • Boosta Eko med EkoGo!
    • Årets Ekoboost
    • Filmer på EkoBoostare!
    • Årets Ekokock
    • Servera eko i storkök
    • Eko-utbildningar restaurangskolor
    • EkoGo!
  • Kurser
    • Föreläsningar
    • Kurser för personal i offentliga kök
    • Digitala kurser om hållbar & ekologisk mat
  • Material & rapporter
    • Kurs- och informationsmaterial
    • Rapporter
    • Webbinarium
    • Ekomatcentrums Nyhetsbrev
  • Medlemmar
    • Bli medlem
    • Ekomatcentrums styrelse
    • Medlemmar

EkoMatCentrum

Resurscentrum för hållbar konsumtion i livsmedelskedjans alla led

Årsmöteshandlingar 2022

Inbjudan till Årsmöte 26 april 2022

Motion nya serviceavgifter inför 2023

Valberedningens förslag till styrelse 2022.

Dagordning Årsmöte 25 april 2022

Verksamhetsplan 2022

Verksamhetsberättelse 2021

Revisionsberättelse för verksamheten 2021

Årsbokslut 2021

 

Besök våra hemsidor!

  • http://www.ekokrogar.se
  • http://www.ekomatguiden.se
  • http://www.ekomatsedeln.se
  • http://www.miljomat.se
  • http://www.smakasvenskt.se

Nyhetsbrev

© Copyright 2016. EkoMatCentrum, Håven 2, 193 41 Sigtuna. Tel 070-779 59 90. info@ekomatcentrum.se